backboard

Backboard

Backboard

Postolje koje se adaptira bilo kom vidu grafike je ono što krasi i ističe Backboard. Teška konstrukcija ne izaziva teškoću u sklapanju i rasklapanju ove promo opreme iako teži 24kg sa sve štampom, ona se može jednostavno upakovati u kofer na točkiće. Aluminijumski ram je podesiv što se tiče visine i širine, zahvaljujući teleskopskim stubovima od kojih je sastavljen. To znači da je površina za promociju velika, a na njoj se takođe može raditi redizajn štampe kad god je to potrebno. Pored toga što se može koristiti iznova i sa reklamama koje možete menjati za različite prezentacije i izložbe, ova oprema je jednostavna za montažu, pa tako jedan čovek može u svega nekoliko minuta da je namontira. Prilikom kupovine backboarda dobijate dva reflektora, kako biste lakše održavali promocije i tokom večeri.

Cena Backboard-a

Cena Backboard-a se nalazi u našoj tabeli cena, ovo je cena ukoliko posedujete grafičko rešenje. Ukoliko ne posedujete pripremu za štampu postoji mogućnost da Vam mi dizajniramo Roll up baner.


Back drop wall izbredniran sa 5 polja.
Dimenzija vidnog dela 344 x 230 cm
340 €
Back drop wall izbredniran sa 6 polja.
Dimenzija vidnog dela 414 x 230 cm
435 €
Back drop wall izbredniran sa 7 polja.
Dimenzija vidnog dela 484 x 230 cm
530 €

*U cenu je uključeno: mehanizam, štampa, dva reflektora i torbom na točkiće

 

Naručite Backboard

Ukoliko želite da naručite izradu Backboard-a za Vašu firmu to možete uraditi preko naše kontakt forme.

Jednostavno popunite formu na našem sajtu, dodajte pripremu za štampu i pošaljite nam. Takođe ukoliko nemate izrađenu pripremu mi je možemo dizajnirati za Vas.

Call Now Button