Reklamni pultevi predstavljaju praktičan, efikasan i ekonomičan način za promocije proizvoda, a dodaju i dozu profesionalnosti vašoj poslovnoj prezentaciji.

Na ovaj način možete transparentno reklamirati svoju firmu, direktno komunicirati sa potencijalnim klijentima, deliti promo materijal i brošure, i uopšteno raditi na poboljšanju i pozicioniranju vašeg brenda na tržištu.

Varijacija promo pulteva je mnogo, kao što je mnogo i benefita korišćenja istih. Uglavnom su izrađeni od kvalitetne plastike, što znači da su stabilni, ali i lagani za transport.

Takođe, svi promo pultevi imaju police dobre nosivosti sa unutrašnje strane za skladištenje neophodnih materijala i do nekoliko kilograma. Rasklopivi su i mogu se nositi u torbi koja se dobija uz kupovinu pulta.  Ovo umnogome olakšava prenos i brzo postavljanje na bilo kojoj lokaciji.

U suštini zbog jednostavnosti promo pultevi se mogu koristiti i na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Bilo da vam je neophodan za sajam, prezentaciju, promociju u maloprodaji; promo pult je pravi izbor.

U zavisnosti od potrebe i afiniteta možete se odlučiti za regularni pult ili pult sa hederom. Koji god reklamni pult da izaberete, bitno je da dizajn brenda koji će biti na njemu bude efektan, odrađen profesionalno i da jednostavno privlači pažnju korisnika usluga/kupaca, odnosno da reklama bude prilagođena njima.

Promo pult predstavlja odlično dugoročno ulaganje. Pored već navedenih benefita, PVC folija na kojoj se štampa reklama može skidati i menjati ukoliko je to potrebno.

Vizuelni efekat, pogotovo prvi je i te kako važan. Zato se potrudite da vašu firmu predstavite i promovišete u najboljem svetlu uz unikatni promo pult napravljen po vašoj meri.

Call Now Button