a tabla

A tabla

A Tabla

A tabla je promo oprema koja se može koristiti kao reklama koja stoji ispred ili unutar lokala.

Ona se još i naziva sendvič tabla, a njena svrha je da dodatno istakne lokal(ukoliko se nalazi na otvorenom) i da istakne njegov sadržaj: promocije, dnevne i nedeljne ponude, akcije, cenovnike, itd.

A table se proizvode od aluminijuma i plastike, brendiramo table po Vašoj želji.

Pozicioniraju se uglavnom ispred lokala u tržnim centrima ili pasažima, kao obeležje i usmerenje do lokala.

Izrađuju se od plastike i aluminijuma, odlikuje ih stabilnost, mobilnost, jednostavna montaža/demontaža i još jednostavnija zamena štampanog plakat papira unutar nje. Ukoliko nemate sopstvenu reklamu, mi možemo da brendiramo table za Vas.

U ponudi postoje četiri vrste A tabli:

 1. Aluminijumske A table sa klik ramom, u dimenzijama 50 x 70 cm, i 100 x 70 cm i 60 x 84 cm. Odlikuje ih dugovečnost i povoljna zamena štampe jer se može ubaciti plakat štampan na papiru. Može se koristiti za spoljnu i uNtrašnju upotrebu.
 2. Plastične A table, u dimenziji 55 x 90 cm. Vrlo povoljne cene, a brendiranje se vrši isključivo PVC folijom koja se lepi direkno na njenu površinu. Može se prelepljivati neograičeni broj puta.
 3. Plastične A table sa promenljivim uloškom, u dimenziji 55 x 90 cm . Odlikuje je vrlo povoljna cena. Obe stranice ove table imaju ugradjenu transparentnu zastitnu foliju za reklamni poster. Ispod zaštitne folije možete lako da umetnete vašu reklamnu/promo poruku koja je štampana na papiru.
 4. Piši-briši sendvič table, u dimenzijama 50 x 70 cm, i 100 x 70 i 60 x 84 cm. Koriste se najčešće za kafiće, restorane, frizerske i kozmetičke salone, itd. U suštini u lokalima u kojima se promotivne akcije menjaju gotovo svakodnevno. Može se pisati kredom ili removable markerom na obe strane.

A table predstavljaju dobru reklamnu investiciju na duže staze.


  one × one =

  Plastična sendvic
  A tabla 55 x 90 cm
  Aluminijumska
  sendvic B2 50 x 70 cm
  Aluminijumska
  sendvic B1 70 x 100 cm
  DVOSTRANA
  SENVDVIC TABLA
  (55x90 CM)
  DVOSTRANA KLIK KLAK B2 + POSTERI
  (50x70 cm)
  DVOSTRANA KLIK KLAK B1 + POSTERI
  (70x100 cm)
  45 €70 €90 €

  *U cene je uključena i štampa i ubacivanje postera tj. brendiranje table
  *Cena PIŠI BRIŠI table je dodatnih 30 eur na postojeće cene

  Naručite A Tablu

  Ukoliko želite da naručite izradu A Table za Vašu firmu to možete uraditi preko naše kontakt forme.

  Jednostavno popunite formu na našem sajtu, dodajte pripremu za štampu i pošaljite nam. Takođe ukoliko nemate izrađenu pripremu mi je možemo dizajnirati za Vas.

  Call Now Button